Η Κρυστάλλινη Πυραμίδα του Τριγώνου των Βερμούδων

Η Κρυστάλλινη Πυραμίδα του Τριγώνου των Βερμούδων

(στην κατηγορία Διάστημα, συγκαταλέγονται και τα Παράξενα ή Μυστήρια)

 underwater pyramid blue Η Κρυστάλλινη Πυραμίδα του Τριγώνου των Βερμούδων

Όταν διάβασα για πρώτη φορά, ότι στον βυθό του τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει μια κρυστάλλινη πυραμίδα δεν το πίστεψα. Σκέφθηκα ότι, αν ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο, θα γινόταν ένας σχετικός ντόρος.

Το μυστήριο του τριγώνου απασχολεί τους ερευνητές επί δεκαετίες. Πώς θα ήταν δυνατόν να περάσει σχεδόν στα ψιλά μια τέτοια ανακάλυψη;

Και όμως! 183 μέτρα κάτω από την επιφάνεια υπάρχει βυθισμένη μια ολόκληρη πόλη, με πυραμίδες και με κάτι που θυμίζει την Σφίγγα. Η Ατλαντίδα είπαν οι ερευνητές και μπορεί πράγματι να είναι η Ατλαντίδα.

Πυραμίδες υπάρχουν στην Αμερικάνικη ήπειρο, κυρίως στο Μεξικό. Δεν θα ήταν παράδοξο οι βυθισμένες πυραμίδες να συνδέονται με αυτούς τους πολιτισμούς (Αζτέκους, Μάγιας).

Και όμως υπάρχει μια παραδοξότητα σε αυτήν την σύνδεση. Οι γηγενείς πολιτισμοί της Αμερικάνικης Ηπείρου, ή τουλάχιστον τα κτίσματα που διασώζονται, δεν είναι παλαιότερα του 500 μ.Χ. (μετά βίας ίσως να φθάνουν τα 2.000 χρόνια).

Οι βυθισμένες πυραμίδες όμως ανήκουν σίγουρα σε κάποιο κομμάτι γης που βυθίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια.

 

Καλά ως εδώ, αλλά… Μια από τις πυραμίδες που εντοπίστηκαν φέρεται να είναι κρυστάλλινη!  Μα κρυστάλλινη πυραμίδα; Εδώ η πυραμίδα του Χέωπα είναι πέτρινη και αντιμετωπίζεται με σεβασμό και δέος, ως προς την αρχιτεκτονική της, τον χρόνο και τον τρόπο κατασκευής της, αλλά κρυστάλλινη πυραμίδα, πού ξανακούστηκε;

Και από τι υλικό είναι φτιαγμένη, που άντεξε ολόκληρο καταποντισμό και έμεινε ατόφια;

  

Πώς άραγε συνδέεται με το μυστήριο του τριγώνου του βερμούδων, τις εξαφανίσεις αεροσκαφών και πλοίων;

Το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων, παρά την περιρρέουσα συνωμοσιολογία και φαντασιοπληξία είναι αληθινό. Μυστήριο υπάρχει, απάντηση δεν υπάρχει.

Για παράδειγμα, εκτός από τις πραγματικές εξαφανίσεις αεροσκαφών, ποτέ δεν θα ξεχάσω μια περίπτωση που είδα κάποτε σε σοβαρό ντοκιμαντέρ. Από ένα πλοίο που έπλεε στην περιοχή εξαφανίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες, άπαντες. Το ημερολόγιο του πλοιάρχου κοβόταν ξαφνικά. Καμία ένδειξη ότι κάτι συνέβη. Τίποτα. Ένα μυστήριο. Εννοείται ότι ποτέ δεν βρέθηκαν πτώματα.

Μπορούν όλα αυτά να συνδέονται με την κρυστάλλινη πυραμίδα; Και γιατί όχι;

Τα ερωτήματα πολλά. Τι είναι η κρυστάλλινη πυραμίδα; (θα ήταν πιο ακριβές να την αποκαλούμε ημιδιάφανη πυραμίδα, γιατί δεν γνωρίζουμε από τι υλικό είναι φτιαγμένη).

Ποιοι την έφτιαξαν; Πώς και με τι υλικά; Πότε; Ποιος ο σκοπός της; Τι είδους τεχνολογία χρησιμοποίησαν; Τι κρύβει στο εσωτερικό της;

trig Η Κρυστάλλινη Πυραμίδα του Τριγώνου των Βερμούδων

Η χαμένη πόλη στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων εντοπίστηκε το 2012 από μια ομάδα Καναδών επιστημόνων. Βρίσκεται κοντά στις ακτές της Κούβας και οι εικόνες από τα κτίσματα κατεγράφησαν από ένα υποβρύχιο ρομπότ. Τέσσερις τεραστίων διαστάσεων πυραμίδες, εκτός των άλλων.

Αλλά, όπως προειπώθηκε, η συγκλονιστική ανακάλυψη είναι η κρυστάλλινη πυραμίδα, που έγινε τον Ιούλιο του 2012 από Αμερικανούς και Γάλλους εξερευνητές. Η μερικώς διαφανή, κρυστάλλινη πυραμίδα , είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο.

Φέρεται να έχει μήκος βάσης περίπου 300 μέτρα και ύψος 200.

 Έκτοτε σιωπή…Περίεργη σιωπή για μια τόσο σπουδαία ,όσο και μυστηριώδη ανακάλυψη.  

 

Η πυραμίδα τελικά απαντάται σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς και ειδικά στους προκατακλυσμιαίους.

Περνώντας από τα γεγονότα σε πληροφορίες των οποίων την αυθεντικότητα δεν μπορώ να ελέγξω, θα μεταφέρω εδώ με κάθε επιφύλαξη κάποιες από αυτές τις πληροφορίες, που συνέλλεξα στο διαδίκτυο.

 

Υπάρχει η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα φέρεται να βρίσκεται, ίσως αποτελούσε ένα είδος «Αγίων Τόπων» της Ατλαντίδας, προστατευόμενο με άγνωστη τεχνολογία. Ίσως ό, τι διασχίζει την τοποθεσία να θεωρείται μια προσφορά … Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες, από το λεγόμενο «ενεργειακό πεδίο» ή «κβαντικό κενό» και ότι μπορεί να ήταν μονάδα παραγωγής ενέργειας των Ατλάντων.

Επίσης αναφέρεται ότι δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η μοναδική πυραμίδα μυστήριο, που ανακαλύπτεται στον Ατλαντικό. Το 1977, μια μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στον βυθό του Ατλαντικού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μια πυραμίδα 650 ποδιών φωτίστηκε μυστηριωδώς. Η ανακάλυψη φωτογραφήθηκε από την αποστολή του Cay Sal Αrl του Marahall

Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10.000 πόδια βάθος, αναφέρθηκε ότι έχει βρεθεί από την αποστολή του Tony Benik. Φέρει έναν παλλόμενο κρύσταλλο από πάνω της και έγιναν ορατές μυστηριώδεις επιγραφές. Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν κοντά στο Γιουκατάν και τη Λουιζιάνα, όπου στα Στενά της Φλόριντα βρέθηκαν θόλοι.

Ανάμεσα στη Φλόριντα και την Κούβα βρέθηκε ένα μαρμάρινο Ελληνικό κτίριο (ή Ελληνικού τύπου).

Ο DrZink βρήκε στις Μπαχάμες μια στήλη που ακτινοβολεί ενέργεια. Άλλες πυραμίδες πάλι ανακαλύφθηκαν από τον Δρ Ray Brown στο βυθό της θάλασσας κοντά στις Μπαχάμες το 1970. Ο Brown που συνοδευόταν από 4 ανακάλυψε δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίρια, άγνωστα μεταλλικά όργανα, καθώς και ένα άγαλμα που κρατάει έναν «μυστηριώδη» κρύσταλλο που περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες. Οι μεταλλικές συσκευές και οι κρύσταλλοι παραδόθηκαν για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο στη Φλόριντα. Λέγεται πως ο κρύσταλλος είναι ένας ενισχυτής της ενέργειας που περνάει από μέσα του. Ίσως και η κρυσταλλόμορφη  πυραμίδα να είχε μια παρόμοια αποστολή.