Πρώην Υπουργός Άμυνας Καναδά: «Δεν είμαστε μόνοι…»

ETs Πρώην Υπουργός Άμυνας Καναδά:  «Δεν είμαστε μόνοι…»Πρώην Υπουργός Άμυνας Καναδά:

        «Δεν είμαστε μόνοι…»

 

Η Επιτροπή Citizen Hearing for Disclosure (Ακρόαση του Πολίτη για την Αποκάλυψη) στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς, πρώην πολιτικούς και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά την Συνεδρίαση της, κατέληξε σε συγκλονιστικά συμπεράσματα.

 Επειδή το ζήτημα της εξωγήινης ζωής, έχει διακωμωδηθεί αρκετά, είτε λόγω γραφικών ψευτών και φαντασιόπληκτων, είτε λόγω στενόμυαλων, που πιστεύουν σε ένα ανθρωποκεντρικό σύμπαν, δεν δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στα συμπεράσματα της επιτροπής.

 Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Paul T. Heyller, του Υπουργού Άμυνας του Καναδά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. «Δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο», δήλωσε. Οι λέξεις έχουν βαρύνουσα σημασία όταν προέρχονται από τα χείλη ενός Υπουργού Άμυνας.

 

Ο Paul T. Heyller υπουργός αμύνης τριών κυβερνήσεων του Καναδά και επί 23,5 χρόνια βουλευτής δήλωσε, ότι πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη Γη. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στα διάφορα είδη (ή φυλές) εξωγήινων , που επισκέπτονται τη γη μας. Δύο από αυτά πιθανότατα συνεργάζονται σε τεχνολογικό επίπεδο με την αμερικανική κυβέρνηση, δήλωσε και δεν δίστασε να κατονομάσει την φυλή των «Ψηλών Λευκών».

 

Ο πρώην Υπουργός αναφέρεται στην «Σκιώδη Κυβέρνηση» του δυτικού κόσμου, καθώς και άλλα θέματα Πολιτικής. Ο λόγος του δεν δείχνει κάποια διαταραχή προσωπικότητας. Αντίθετα είναι συγκροτημένος, τολμηρός ,αποκαλυπτικός και αρκετά πειστικός.

Προφανώς, για να μην δημιουργήσει «ζήτημα» δηλώνει ότι δεν ασχολήθηκε με τα ufo, όσο διατελούσε Υπουργός, παρά το ό,τι δεχόταν αναφορές.

Είναι πρόδηλο ότι δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με την κυβέρνησή του, ούτε να κατηγορηθεί για παραβίαση του απορρήτου. Οι γνώσεις του όμως είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες και μιλάει με μεγάλη σιγουριά, παρόλο που κατά την προσωπική εκτίμηση του γράφοντος οι πηγές που επικαλείται (βιβλία, στρατιωτικοί) δεν είναι οι μόνες, που είχε στη διάθεσή του.

 

Όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα μάθετε από το βίντεο , το οποίο ενσωματώνει Ελληνικούς υπότιτλους.

 

Εάν θέλουμε να κριτικάρουμε λίγο τον Υπουργό, θα πρέπει να πούμε πως ίσως οι ισχυρισμοί του περιέχουν πολλές ασάφειες και συχνές αναφορές σε αναξιόπιστες πηγές, όπως βιβλία. Το να ισχυριστεί κανείς ότι διάβασε κάτι δεν αποτελεί απόδειξη.